Számvitel

A számviteli rendszer megbízható megoldást kínál minden kettős könyvvitelt vezető vállalkozás, illetve szervezet számára. Integrált vállalatirányítási rendszerünkben biztosítani tudjuk az áruforgalmi, kereskedelmi és pénzügyi modulokban végzett műveletek paraméterezhető automatikus könyvelését. Számviteli megoldásaink széles körűen paraméterezhető könyvelési eljárások kialakítását teszik lehetővé. Minden könyvelési tételhez további analitikus kódok (költséghely, költségnem, költségviselő, stb.) rendelhetők, melyek segítségével a kinyerhető információk tovább finomíthatók. Minden analitikus kód típus hierarchikus struktúrákba szervezhető. Az analitikus kódok megjelennek az áruforgalmi és kereskedelmi rendszerben is, így bármely utókalkulációs megoldás alapját is képezhetik.

Automatikus könyvelés

A rendszerben rögzített tranzakciók rugalmasan paraméterezhető eljáráson keresztül automatikusan kerülnek a folyószámlára illetve a főkönyvbe. Az eljárás a tranzakció időpontja, az esemény jellege, a cikk típusa és egyéb paraméterek figyelembe vételével határozza meg a szükséges kontírozást.

Mérleg adatok

A WinNER Integrált vállalatirányítási rendszer, az általános főkönyvi vagy folyószámla kivonatokon túl, a felhasználó által paraméterezhető funkcióval biztosítja egyedi mérleg- és eredmény kimutatások elkészítését, akár analitikus (költséghely, költségnem, projekt, stb.) bontásban is. A rendszerünkben megvalósított vezetői információs rendszeren keresztül további, úgyszintén a felhasználók által paraméterezhető kimutatások tervezhetők a mérlegadatok igény szerinti elemzéséhez.

Vezetői információk

A WinNER integrált vállalatirányítási rendszer teljes körű vezetői információs megoldásokat és hatékony kontrolling rendszert biztosít az Ön számára. Vezetői információs rendszerünk segítségével az Ön saját igényei szerinti döntés-előkészítési táblázatokat, bázis – terv – tény jellegű analitikákat hozhat létre. Nagykereskedelmi, pénzügy és számviteli rendszerünkre építve hatékony kontrolling megoldások kialakítását is támogatjuk.  A rendszer riportgenerátor funkciójának segítségével a rendszerbe illeszthető egyedi kimutatások is készíthetőek.

A WINFORM Informatikai Kft, a Modern vállalkozások programjának minősített szállítója.

Vállalkozz Digitálisan!