Minőségpolitika

A Winform Informatikai Kft. alapvető célkitűzésének tekinti, hogy Megrendelőinek mindenkori igényeit a minőségi szempontok elsődleges figyelembevételével elégítse ki. Ez magában foglalja a szakszerű, korrekt, magas színvonalú szolgáltatást. Meggyőződésünk, hogy mindezek alapvetően szükségesek a kölcsönösen előnyös, hosszú távú partnerkapcsolatok kiépítéséhez.
A WINFORM Informatikai Kft. minőségpolitikájának megvalósítása érdekében:
. ISO 9001:2000 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert alkalmazunk, amely biztonság megrendelőinknek, hogy tevékenységünket szervezetten, dokumentáltan és megbízható minőségben látjuk el.
. Tevékenységeinket a ránk és partnereinkre vonatkozó jogi, valamint nemzetközi és magyar szabványi követelményeket betartva végezzük.
. A minőséget a mindennapi munkafolyamataink részének tekintjük, és ezért folyamatosan fejlesztjük, annak érdekében, hogy megrendelőink igényeihez igazodva minőségi szolgáltatást tudjunk nyújtani a folyamatosan változó igények mellett is.
. Cégünk minden munkatársa ismeri és alkalmazza az általunk kialakított, a lehető legjobb minőséget biztosító munkafolyamatokat, és az ahhoz kapcsolódó dokumentációs és nyilvántartási rendszert. A minőségi szempontok figyelembevétele, betartása valamennyi munkatársunk alapvető kötelessége.
. Folyamatosan figyelmet fordítunk munkatársaink szakmai továbbképzésére a minőségirányítás és a szolgáltatásunkhoz kötődő szakmai ismeretek terén egyaránt.
. Beszállítóinkkal és alvállalkozóinkkal is kiszámítható és megbízható partneri viszony kialakítására törekszünk, és őket rendszeresen minősítjük. Elvárjuk, hogy igényeinket a lehető legmagasabb színvonalon elégítsék ki.

A WINFORM Informatikai Kft, a Modern vállalkozások programjának minősített szállítója.

Vállalkozz Digitálisan!