Pénzügyi modul

A pénzügyi rendszer használata naprakész információkat biztosít a cég pénzügyi helyzetéről. A banki folyószámla (illetve a bankterminál illesztés funkció) használatával lehetővé válik a banktételek folyamatos rögzítése, számlák kipontozása.
 
Rendszerünk biztosítja, hogy a rendelések felvételénél vagy szállítások szervezésénél az ügyfelei minden pénzügyi információja (lejárt számlák, hitelkeret túllépés) rendelkezésre álljon munkatársai számára.
 
Sokféle utólagos művelet is automatizált módon elvégezhető (pl. hitelkártya, eladó vagy futár elszámolás, egyedi és csoportos kompenzálás, szállítói, vevői  engedményezés). Megoldásunk lehetőséget biztosít különböző típusú határozatok, pénzügyi előírások (pl. késedelmi kamat) nyilvántartására, a folyószámla rendszerrel integrált kezelésére.
 
Az általános forgalmi adót a WinNER rendszer mindig a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően kezeli és mutatja ki, a számlákon való kerekítéstől kezdve, a ki nem egyenlített szállítói számlákra jutó ÁFA kezeléséig. Lehetőséget biztosítunk a rendszeres ÁFA bevallások és önrevíziók generálására. A tételes és összesítő listák támogatják a rendszeres bevallási kötelezettségek elkészítését.
 
A naprakész pénzügyi információk elérését tucatnyi folyószámla analitika is támogatja. Ezek az analitikák XLS, PDF, DOC formátumban is elérhetőek, az ütemező funkcióval akár automatikusan is generálhatóak, így további operatív pénzügyi elemzések alapját is képezhetik.
 
A házi- és valutapénztár modul lehetőséget biztosít a cég pénztári tranzakcióinak kezelésére. A rendszerből kinyerhető pénzügyi információk alapján a kintlévőségek és azok pénzügyi teljesülésének a figyelése, meghatározott keretek között tartása nagymértékben hozzájárulhat a vállalkozás piaci pozíciójának javulásához.
 
A pénzügyi iktatórendszer feladata a beérkező dokumentumok (elsősorban szállítói számlák) iktatása, vállalaton belüli igazoltatása, igazoltatás közbeni figyelemmel kísérése, visszaküldése, vagy további feldolgozásra (könyvelés) engedélyezése. Megoldásunk biztosítja a szállítói számlák, mint dokumentumok nyilvántartását is.
 

 

Ingyenes személyes konzultáció
 • Folyamatos azonnali
  support
   
 • Személyre szabható
  rendszer
   
 • Felhasználóbarát
  kezelőfelület
   
 • Rugalmasan illeszthető
  bármilyen rendszerhez

WINFORM
Informatikai Kft.

 

info@winner.hu

H-1145 Budapest
Uzsoki utca 36/A

06 1 / 273-0632