Pályázatok

Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása

 

A GINOP-3.2.2-8.2.4-16 pályázat elérhetősége A GINOP-3.2.2-8.2.4-16 Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása felhívás célja, hogy a mikro-, kis- és közepes vállalkozások infokommunikációs fejlesztésével növelje hatékonyságukat, erősítse jövedelemtermelő képességüket, egyúttal fokozza versenyképességüket. Kiemelten fontos, hogy a hazai kkv-k lépést tudjanak tartani a jelen és jövő technikai kihívásaival, technológiai hátterük, üzleti folyamataik és felszereltségük modernizálásával felzárkózzanak a fejlettebb országok vállalkozásaihoz képest.

 

A támogatáshoz vissza nem térítendő támogatás és kölcsön együttesen áll rendelkezésre 48,2 milliárd Ft keretösszeggel, melyből a vissza nem térítendő támogatás keretösszege: 21,2 milliárd Ft, a kölcsön keretösszege: 27 milliárd Ft. A támogatott támogatási kérelmek várható száma: 4800 db. A pályázati elbírálás feltétele, hogy a támogatást igénylő vállalkozásnak minimum 10 % önerővel kell rendelkeznie, a vissza nem térítendő támogatás pedig minimum 1 millió forint, maximum 24 millió forint lehet. A kölcsön összege minimum 1,25 millió forint, maximum 37,5 millió forint.

 

Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések támogatása – vállalkozáson belül történt üzleti IKT rendszer, illetve alkalmazás bevezetés (helyben telepített saját szoftver bevezetése)

 

A WinNER ERP megoldással az alábbi területek támogathatóak:

 

Vállalati CRM, értékesítés terület

Gyártási terület

Kontrolling és döntéstámogatás

Beszerzési, logisztikai terület

Táv- és csoportmunka támogatás

Pénzügyi, számviteli terület

Internetes értékesítés (B2B, B2C)

Munkafolyamat-irányítási megoldás

Tudásmenedzsment specializált megoldás

 

Adott funkcionális területhez kapcsolódó mobil technikát használó rendszer/megoldás

 

A támogatást igénylőnek vállalnia kell, hogy a projektmegvalósítást követő 2. üzleti évben üzemi eredményeit növeli az elnyert vissza nem térítendő támogatás értékének legalább 25%-ával, vagy az elektronikus értékesítésből származó éves nettó árbevételének növekedése el fogja érni az elnyert vissza nem térítendő támogatás értékének legalább 120%-át.

 

A Modern Vállalkozások Programja (GINOP-3.2.1) által nyújtott további előnyök

 

4 értékelő pontot kap az a támogatást igénylő vállalkozás, amely rendelkezik a Modern Vállalkozások Programjában megszerezhető Digitálisan Felkészült Vállalkozás minősítéssel.

 

A Modern Vállalkozások Programja keretében megszerzett Digitálisan Felkészült Vállalkozás minősítés megléte és például a WinNER ERP rendszer megrendelése esetén az összes elszámolható költség 40 %-a, egyéb támogatást igénylő esetében 35%-a lehet.

 

A támogatást igénylő vállalkozás Digitálisan Felkészült Vállalkozás minősítése és például a Modern Vállalkozások Programjában  minősített szállítóként jegyzett WINFORM Informatikai Kft megoldásainak megrendelése esetén az összes elszámolható költség minimum 50%-a, egyéb támogatást igénylő esetében minimum 55%-a lehet.

 

A pályázatok 2017. március 8-tól nyújthatóak be 2019. március 8-ig.

 

 

 

Ingyenes személyes konzultáció
 • Folyamatos azonnali
  support
   
 • Személyre szabható
  rendszer
   
 • Felhasználóbarát
  kezelőfelület
   
 • Rugalmasan illeszthető
  bármilyen rendszerhez

WINFORM
Informatikai Kft.

 

info@winner.hu

H-1145 Budapest
Uzsoki utca 36/A

06 1 / 273-0632