kereskedelem

Kereskedelmi alaprendszerünkben olyan bizonylatkezelést alakítottunk ki, melynek segítségével maximálisan lehet alkalmazkodni a legkülönbözőbb kereskedelmi, készletgazdálkodási, valamint pénzügyi-számviteli technikák kezeléséhez. A különböző bizonylati tranzakciók kezelésére külön leíró táblák állnak rendelkezésre, mind a tranzakció típusok, mind pedig a mozgásnemek működési és kezelési paramétereinek összehangolására.
 
A rendszer kialakításánál fontos szempont volt a többszörös adatrögzítés elkerülése. Az egyszeri, primer adatrögzítés után az információk további felesleges adatbevitel nélkül kerülnek, egyre intenzívebb feldolgozás mellett, a hierarchia magasabb szintjeire, illetve a modulok közötti adatcserére. Sem a bizonylatok magasabb szinten történő újrarögzítésére, sem az adatok integrálása során nincs szükség manuális tevékenységre.
 
Az egyes menüpontokhoz, illetve funkciókhoz való hozzáférést jogosultsági rendszer vezérli, így minden felhasználó saját jelszavával együtt van bejegyezve az illetékességi rendszerbe. Minden egyes menüpont, minden ablak használata, sőt az írási/olvasási jogosultság külön is szabályozható.
 
Alapszolgáltatás a többnyelvűség (magyar, angol, német és román), ami mind a képernyőkre, menükre, mind a listákra is vonatkozik, valamint a felhasználó által felvitt megnevezésekre is.
 
A rendszerben az egyes tranzakciókon korlátlan számú mozgásnem, jogcím definiálható, ami lényegében egy bizonyos típusú gazdasági eseményt jelent (pl. szállítás megrendelésre, számlázás szállítólevél alapján, áttárolás gyártásnak, stb.). Az egyes mozgásnemekre, jogcímekre vonatkozó szabályok paraméterezéssel állíthatók be, melyek segítségével igen tág határok között képes a rendszer alkalmazkodni a követelményekhez. A bizonylatkörök, azon belül a mozgásnemek jogosultsági rendszeren keresztül vezéreltek.
 
Ingyenes személyes konzultáció
 • Folyamatos azonnali
  support
   
 • Személyre szabható
  rendszer
   
 • Felhasználóbarát
  kezelőfelület
   
 • Rugalmasan illeszthető
  bármilyen rendszerhez

WINFORM
Informatikai Kft.

 

info@winner.hu

H-1145 Budapest
Uzsoki utca 36/A

06 1 / 273-0632