Gyártáskövetés

A gyártáskövetési modul segítségével tetszőleges gyártási műveletek képezhetők le paraméterezhető módon: norma (darabjegyzék) szerinti gyártás, egyszerű gyártás, átszerelés, szétbontás.
 
A paraméterezés során megadható, hogy a készáru értéke milyen eljárással képződjön: elszámoló ár, valódi beszerzési ár, egyedi ár rendelhető a készletre vett késztermékhez. Beállítható, hogy a gyártási lap engedélyezzen-e eltérést a normától vagy sem. A rendszer külön számolja a norma szerinti költséget és a ténylegesen felhasznált költséget.
 
A gyártáshoz kapcsolódó készletmozgások automatikusan létrehozott bizonylatok (anyag-felhasználási lap, készáru bevételi lap) révén dokumentáltak. Az alapanyagok készletváltozását a rendszer automatikusan képes átvezetni a késztermékek önköltségi árába. Egyedi gyártások esetén, (vevői vagy belső rendelésekből) gyártásindítások generálhatóak, illetve a szükséges folyamatnak megfelelő elszámolások (pl. anyag és időráfordítás) készíthetőek.
 
A rendszer kezelni tudja az egyedi gyártási projekteket, a gyártási rendeléseket, illetve anyagszükségleteket, az ehhez kapcsolódó készletfoglalásokat is.
 
Ingyenes személyes konzultáció
 • Folyamatos azonnali
  support
   
 • Személyre szabható
  rendszer
   
 • Felhasználóbarát
  kezelőfelület
   
 • Rugalmasan illeszthető
  bármilyen rendszerhez

WINFORM
Informatikai Kft.

 

info@winner.hu

H-1145 Budapest
Uzsoki utca 36/A

06 1 / 273-0632